top of page
Pravno obvestilo
Obvestilo o uporabi piškotkov

»Piškotek« (angleško: cookie) je datoteka s kratkim besedilom, ki jo spletni brskalnik takrat, ko naključni obiskovalec spletne strani www.bodivravnovesju.si prvič obišče to spletno stran, shrani na trdi disk računalnika naključnega obiskovalca (spletna stran jo ob obisku naključnega obiskovalca pošlje brskalniku). Tako omogoči hitrejši pregled že obiskanih strani.

»Piškotek« ne vsebuje osebnih podatkov, ampak le pomaga lastniku spletne strani www.bodivravnovesju.si, da lahko naključnemu obiskovalcu, dokler je na spletnih straneh www.bodivravnovesju.si, nudi posebne storitve. Spletna stran prepozna naključnega obiskovalca, si zapomni podatke o obisku spletne strani in omogoči naključnemu obiskovalcu prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. 

S pomočjo »piškotkov« Bodi v ravnovesju, izobraževanje za krepitev zdravja, Kristina Mlakar s.p.,  Škapinova ulica 7, 3000 Celje, kot lastnik spletne strani www.bodivravnovesju.si, prilagaja vsebino na spletni strani, si zapomni preference naključnih obiskovalcev in beleži obisk spletne strani. 

»Piškotek« je opcija, ki jo omogoča brskalnik uporabnikovega računalnika. Večina brskalnikov »piškotke« samodejno sprejme, seveda pa lahko uporabnik v nastavitvah brskalnika to možnost izključi. 

Seznam piškotkov, ki jih uporablja Društvo bodi v ravnovesju na spletnih straneh www.bodivravnovesju.si:

Piškotek

 

_utma

_utmb

_utmc

_utmz

Trajanje piškotka

 

2 leti od namestitve/posodobitve

30 min od namestitve/posodobitve

6 mesecev od namestitve/posod.

6 mesecev od namestitve/posod.

Opis piškotka

 

Beleži razlikovanje med uporabniki/sejami

Beleži novega uporabnika ali sejo

Beleži čas trajanja obiska na spletni strani

Beleži vir prometa

Izjava o zasebnosti

Ustvarjalci spletne strani www.bodivravnovesju.si se zavedamo pomena zasebnosti, zato se zavezujemo k varovanju vaših osebnih podatkov. Namen Izjave o zasebnosti je, da vas seznanimo o svoji politiki varovanja zasebnosti ter o možnostih, ki so vam na voljo pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu.

Zbiranje osebnih podatkov

Spletno stran www.bodivravnovesju.si lahko obiščete brez identifikacije in podajanja osebnih podatkov. Na nekaterih podstraneh (npr. na podstrani, kjer lahko izvedete povpraševanje ali prijavo na našo storitev), morate vnesti nekaj svojih osebnih podatkov, zato da lahko izvedemo vašo zahtevo.

Uporaba osebnih podatkov

Spletna stran www.bodivravnovesju.si uporablja vaše osebne podatke za izvedbo vaše zahteve. Določene osebne podatke nam morate posredovati v primeru povpraševanja ali prijave na našo storitev. Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere ste jih posredovali, vas bomo kontaktirali za pridobitev soglasja.

Skrb za varnost osebnih podatkov

Zavezani smo k varovanju podatkov, ki nam jih posredujete. Njihovo razkritje preprečujemo z različnimi varnostnimi tehnologijami. Podatke hranimo v stalno kontroliranih računalniških sistemih z omejenim dostopom na nadzorovanih mestih.

Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam

Upravljavci spletne strani www.bodivravnovesju.si vaših osebnih podatkov brez vašega soglasja ne bomo posredovali tretji osebi. Pridržujemo si pravico do dostopanja in razkrivanja osebnih podatkov z namenom, da izpolnimo in zagotovimo skladnost z zakonom, izpolnimo zakonske zahteve, uporabimo podatke v pravnih postopkih ali zaščitimo pravice in lastnino upravljavcev naše spletne strani ali uporabnikov.

bottom of page